Novosti

 

Alija je čovjek koji je prvi nakon 1945. godine razvio hrvatski barjak na Drini i rekao: "Na Drini Srbija prestaje! Od Drine do Sutle, odnosno od Soče do Foče je teritorij koji pripada mojem narodu bez obzira na vjeroispovijest islamsku ili katoličku..." Ovo riječi je rekao rahmetli Alija Šiljak mi nastavljamo gdje je on stao ! Samo zajedno " Rame...

Pozivam sve istinske pravaše i pravašice da u nedjelju svoj glas nedaju nikome nego prekriže listić ! Svima onima kojima je Hrvatsku u srcu,kad pogledaju ovaj video i znati će zašto ne dati svoj glas niti HDZ niti SDP.

Hrvatice i Hrvati dosta vam je gledanja kako Hrvata nam propada kako se mladi iseljavaju iz nje i odlaze trbuhom za kruhom ako vam je dosta svega pridružite se i učlanite se u Hrvatsku Stranku Prava .

Sastanak u središnjici HSP-a za sadašnje i potencijalne članove.Pozivamo sve simpatizere HSP i sve one koji pravaški misle da se odazovu ovome sastanku u što većem broju. Na ovome sastanku će biti razgovoru vezan za formiranje Podružnice Zagreb i kvartovskih podružnica sa aktiviranjem starih i primanja novih članova.
Svi su dobro došli na neformalno...

Uvaženim dužnosnicima, kao i svim političkim čimbenicima i štovanim članovima HSP-a poručujemo kako ovu političku platformu vidimo, ne samo kao temelj provođenja državotvorne ideje i političkog oporavka RH, već i kao predizborni alat čije su mogućnosti izuzetno velike i otvorene. Vjerujemo kako je važno voditi pisani trag i imati čvrste argumente,...

U znak potpore, dijelite stranicu i pozovite ljude na stranicu.
Uputite ih na "INFO" o stranici na kojoj se nalazi biografija profesora Jurišića, predsjedničkog kandidata od 03.01.2019. Uputite ljude i na istoimeni YouTube kanal sa preko 40 video poruka za hrvatski narod.
Trebamo biti i bolji i jači, i još hrabriji.
Trebaš vjerovati u sebe. I, djeluj...