VJEROISPOVJEST

Ovdje započinje Vaš tekst. Pritisnite ovdje i započnite upisivati tekst. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia.
 

Sretan Uskrs

2020-04-11

Drage Hrvatice i Hrvati svi vi koji slavite Uskrs ma gdje god da se nalazili u bilo kojem kutu svijeta želim vam Čestit i Blagoslovljen Uskrs ! Neka vas sve čuva dragi Bog i Božja ljubav prati. To vam od srca želi vam Portal Hrvatski Pravaški Dom ! Bog i Hrvati ! Hvaljen Isus i Marija !

Cvjetnica

2020-04-05

Cvjetnica ili Nedjelja Muke Gospodnje je kršćanski blagdan, slavi se u nedjelju prije Uskrsa.

Velika Gospa

2019-08-14

Velika Gospa dan je svetkovine Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo. Slavi se 15. kolovoza svake godine. Taj je dan i državni blagdan u Republici Hrvatskoj.

Sretan Uskrs

2019-04-20

Nedjeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte uskrslog Krista, jer on pobijedi smrt i uvede nas u rajski vrt. Sretan Uskrs!.

Bog je ljubav

2019-01-12

Ovaj video zapis je posvećen Hrvatskim domoljubima pogotovo našim Hrvatskim braniteljima ne dižite ruku na sebe,živite dok vas dragi Bog ne pozove k sebi.Živite za svoju djecu i unuke,potrebni ste našoj Hrvatskoj i dosta toga možete dati.Hvala vam na obrani domovine i sve što ste do sada da li za Hrvatsku. Ne slušajte one koji vam govore da ste...

Izradite web-stranice besplatno!