Novosti

 

U znak potpore, dijelite stranicu i pozovite ljude na stranicu.
Uputite ih na "INFO" o stranici na kojoj se nalazi biografija profesora Jurišića, predsjedničkog kandidata od 03.01.2019. Uputite ljude i na istoimeni YouTube kanal sa preko 40 video poruka za hrvatski narod.
Trebamo biti i bolji i jači, i još hrabriji.
Trebaš vjerovati u sebe. I, djeluj...

"Starčevićeva himna" otrgnuta od zaborava i po prvi puta izvedena na društvenim mrežama! Autor teksta: Dr. August Harambašić Autor glazbe: Franjo S. Vilhar Izvođač: @iZLET /braća Kumerle/Izlet Bendović Hvala braći Kumerle koji su pristali izvesti himnu!

Ne zaboravimo ove istinske heroje koji su svoje živote dali za našu Hrvatsku ! Koji su svim srcem i dušom bili za Hrvatsku ! Oni nikada ne smiju biti zaboravljeni i njihova žrtva za slobodnu nam Nezavisnu Hrvatsku ! Sa nama su u našim srcima i žive vječno ! Bog i Hrvati ! Hvaljen Isus i Marija ! Za Dom Spremni ! ...

Miro Barešić se početkom srpnja 1991. vratio u Domovinu, ali je poginuo već u prvoj akciji 31. srpnja pokraj Miranja Donjeg, u zaleđu zavičajnih Pakoštana. S obzirom da okolnosti njegove smrti nisu bile adekvatno profesionalno istražene, kao i na činjenicu da su u to vrijeme ključne pozicije u sigurnosno-obavještajnom aparatu držali njegovi...

Pozivam sve časne pravaše i pravašice da svoj glas daju stranci Živi Zid ! Po ovome video vidim da je Živi Zid nastavak onog HSP iz 1990 godina kojeg je vodio gospodin Doboroslav Praga. Oni su nastavak one pravaške politike od oca domovine do gospodine Parage. Bog i Hrvati ! Hvaljen Isus i Marija !

Dragi prijatelji, odlučili smo vas počastiti trenutno najpopularnijom HOS majicom! Trebate napraviti sljedeće:
1) Označite objavu sa "Sviđa mi se"
2) Na linku https://za-dom.com/novosti/ popunite obrazac i pritisnite "Želim primati novosti"
3) U komentar napišite željenu veličinu majice i mjesto odakle nas pratite :)
Dobitnika izvlačimo slučajnim...