Volimo HOS I njegove bojovnike

2023-12-09

Volimo HOS, volimo HOSove bojovnike, hvalimo se njihovim herojstvima, kupujemo zastave, iste kao njihove, iskrivljene, ovakve, onakve, uzvikujemo za dom spremni iako malo tko od nas živi kao ti ljudi, malo tko se slaže sa ideologijom pravaša. Teško je biti pravaš kada moraš za to imati zdrav razum, uz toliko generala, poglavnika danas, teško je ostati pribran. Svaka faca misli kako ima pravo iznositi svoje ideje o tuđim postupcima, oblikovati ideologije kako njima odgovara, prekrajati granice baš kako on želi isto kao i sa vjerom. Odbacivati ovu ili onu vjeru, a prihvaćati pak neku drugu ili treću, praviti razlike među njima na globalnoj razini radi svojeg osobnog iskustva ili uvjerenja. Odbacivati sve ljude koji nisu genetski ili politički jednaki tebi postalo je normalno, svako se zatvara u svoja 4 zida.

HOS je uvijek prihvaćao sve državljane neovisno o naciji, boji kože ili religije. Borili su se svi koji su htjeli živjeti u Hrvatskoj državi. Svi koji su htjeli slobodnu Hrvatsku državu. Mi hoćemo samo takve, koji vole Hrvatsku, uspješnu gospodarski, vojno i politički! Ideja će nadživjeti sve glumce i neprijatelje. Prenijet ćemo je mladima kako treba bez izmjena ili kompromisa. Jer kada borba za slobodu nastupi, samo čast, pravednost i odanost prolazi, ostalo je politika..

Živio Ante Starčević!

Živio Paraga!

Živio HSP 1861!

Odbaci sustav i pridruži se otporu!

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti