Svima je jasno kako svaki Hrvat nosi Bosnu i Hercegovinu u svome srcu,

2023-12-09

Svima je jasno kako svaki Hrvat nosi Bosnu i Hercegovinu u svome srcu, nekome ona zauzima više mjesta, nekome manje, no bez nje pravi Hrvat nije potpun. U dalekoj pa i u novijoj povijesti Hrvati su najviše patili u Bosni i Hercegovini. Danas je situacija užasna, pa mogli bi reći od osmanskih osvajanja nije bila gora. Hrvatski narod je u potpunosti podijeljen i nema snage koja bi nas povela prema napredku. Sustav u BiH je tako zamišljen, kako bi samo proizvodio nove sukobe. Osim podijeljenosti među Hrvatima BiH, naš narod je doveden na minimalnu brojnost. U zadnja dva rata, komunisti i četnici uspjeli su nas dovesti na razinu manjine u BiH, muslimane su potpuno odvojili od Hrvata, naselili etnički očišćena mjesta srpskim stanovništvom i proveli svoju agendu dok su hrvatski i muslimanski predsjednici stavili potpis na takvu podjelu BiH. Njima to odgovara, dok se narod dijeli oni kradu. HSP 1861 je uvijek ostao dostojan u svojim postupcima i političkim potezima. HOS nije ostavio iza sebe niti jednu mrlju, što se ne može reći za bilo koju drugu vojsku.

Hrvatski narod je povjerovao dojučerašnjim komunistima i zalutao politički i ideološki. Dopustili smo komunistima sve što su htjeli, a danas postoje Hrvati koji ih i slave radi stvaranja Hrvatske. Hrvatsku bi stvorio bilo tko uz hrvatske branitelje devedesetih, no ipak netko bi je stvorio malo bolju, i malo veću. Taj netko je Dobroslav Paraga koji je davno svoje rekao, iako izdan i ostavljen na cjedilu i dan danas je tu, strpljivo čeka na novo veliko narodno buđenje. Hoće li Hrvati dočekati njegovu smrt u okovima? Ovisi samo o nama!

Živio Ante Starčević!

Živio Paraga!

Živio HSP 1861!

Odbaci sustav i pridruži se otporu!

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti