REŽIM ANDREJA PLENKOVIĆA ODLUČIO UKINUTI STRANKU PRAVA NAKON UKIDANJA UDRUGE BOJOVNIKA HOS-A

2023-09-16

HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

http: www.hrvatsko-pravo.hr

13. rujan 2023.

REŽIM ANDREJA PLENKOVIĆA ODLUČIO UKINUTI STRANKU PRAVA NAKON UKIDANJA UDRUGE BOJOVNIKA HOS-A

S velikom zluradošću i malicioznošću tzv. Neovisni elektronički i tiskani mediji u Hrvatskoj objavili su 11. rujna 2023. vijest dana da su "Stranke Dobroslava Parage i Brune Esih u stečaju" i zaključkom da je desnica u bankrotu.

NA SLICI: NI ZABRANE, NI UBOJSTVA, NI DRŽAVNI UDARI, NI SUĐENJA, NI PROGONI, NIŠTA NIJE UNIŠTILO STRANKU PRAVA

Na simboličan datum 11. rujna, obljetnicu razarajućeg udara na središte američkog establishmenta od neidentificiranih snaga, JUGOUDBAŠI I CROUDBAŠI iz avnojske Croslavije sotonski se razveseliše nad bankrotom jedine Stranke prava pod nazivom HSP 1861.

Odavno, HSP 1861. nije bila u medijima a pogotovo ne u udarnim vijestima kao što se dogodilo sa objavom o njezinom navodnom stečaju i gašenju.

U trenutku kada se europski narodi pomalo bude iz neoliberalnog drijemeža nametnutog od financijske oligarhije, konzumerizma i bljutavog bespolnog Novog svjetskog poretka, kada AFD Alternativa za Njemačku dobiva najveći postotak glasova od svih stranaka desnice i ljevice u Njemačkoj, u perverznim umovima HDZ-SDP medijskih spin kreatora vijest dana je uništenje Stranke prava.

Možda bi se ostvarenje te njihove zluradosti i moglo dogoditi, jer pravaška ideologija odavno je postala čarobni napitak samo za pravovjerne poštovatelje nedostignute hrvatske suverenosti, cjelovitosti i nezavisnosti.

Ali nadati se da to neće doživjeti kao što neće nikada doživjeti brisanje postrojbi HOS-a i njihovog veličanstvenog pozdrava Za dom spremni koji su uveli kao geslo i program njihovi osnivači.

U dodatku ovog komentara objavljuje se izuzetno komentar dnevnika Novi list iz Rijeke koji jedini od medija ipak unosi sumnju u već sigurnu vijest da su stranke desnice a osobito HSP 1861. u stečaju i pred odlukom o brisanju Trgovačkog suda u Zagrebu.

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti