Poziv na Obilježavanje Godišnjice Pada Vukovara

2023-11-08

Poštovani novinari i medijski predstavnici,

S velikim poštovanjem i dubokim osjećajem zajedništva, Ured Vrhbosna, Hrvatsko-Bošnačkog bratstva, želi iznijeti važnu poruku građanima Zenice i svim ljudima dobre volje. Približava nam se 18. 11, dan koji nas podsjeća na tragediju i patnju koju je propatio grad Vukovar.

Obilježavanje godišnjice pada Vukovara nije samo trenutak tuge i sjećanja, već prilika za nas sve da iskažemo podršku, poštovanje i prijateljstvo prema našim susjedima. Ovaj dan nas podučava važnosti mira, solidarnosti i zajedništva, bez obzira na etničku ili vjersku pripadnost.

Pozivamo vas da budete glas ovog poziva za obilježavanje godišnjice pada Vukovara, koje će se dogoditi 18. 11 u 18sati na Kamberovića Polju kod Sahat kule u Zenici. Molimo vas da ovu važnu informaciju podijelite s vašim čitateljima, slušateljima i gledateljima kako bismo zajedno poslali snažnu poruku mira i prijateljstva.

Neka naše zajedničke vrijednosti nadjačaju bilo kakve podjele i doprinesu izgradnji bolje budućnosti za sve nas. Hvala vam na podršci i suradnji.

S poštovanjem,

[Ured Vrhbosna, Hrvatsko-Bošnjačkog bratstva]

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti