Poruka istinskim Hrvatima

2023-12-09

Ako ste ikada upoznali Hrvata, istinskog Hrvata koji voli svoju domovinu, ponos i radost proizlaze iz njega kada govori o Hrvatskoj. Kada Hrvati odlaze iz Hrvatske u nadi za boljom budućnosti, oni ne zaboravljaju tko su, odakle dolaze i kakvu povijest imaju iza sebe, povijest svoje obitelji, pa čak i cijelog hrvatskog naroda i hrvatske države.

Gajimo veliku ljubav prema Hrvatskoj, gdje god se nalazili, trudimo se širiti lijepu riječ o nama, našoj zemlji i našoj povijesti. Stalno spominjemo povijest jer je to jedan od razloga zašto Hrvati napuštaju domovinu. Naime, Hrvati imaju slavnu i zavidnu ratničku povijest, stoljeće borbe za slobodu i gotovo čitavo tisućljeće čekanja na stvaranje hrvatske države.

Kako tako poznata povijest može biti razlog odlaska iz Hrvatske?

Upravo zbog slavnih i naizgled nemogućih pobjeda u raznim bitkama diljem Europe, Hrvati još uvijek imaju taj ratnički duh i upravo taj ponos zrači iz nas, to je taj ponos zbog kojeg ne možemo prihvatiti kako u hrvatskoj državi koju smo čekali toliko dugo, glavnu riječ ne vode Hrvati koji osjećaju taj ponos, nego oni koji taj ponos guše ili izruguju.

To je velika bol u našem srcu i jednostavno želimo pobjeći od nje, jer nemamo snage gledati to svakodnevno vlastitim očima, gledati hrabrog hrvatskog ratnika kako je ne tako dugo ustao za svoju domovinu, dok danas pati i šuti pod ugnjetavanjem. Samo što ga ovaj put ne tlači stranac, nego domaće izdajice.

Velika podrška hrvatskom iseljeništvu koje nikada ne odustaje od Hrvatske!

Živio Ante Starčević!

Živio Paraga!

Živio HSP 1861!

Odbaci sustav i pridruži se otporu!

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti