Obraćanje štovateljima lika i djela Predsjednika Tuđmana

2019-01-19

"Poštovani,

ovime vas obavještavamo općenito o činjenici, da je profesor Goran Jurišić iz Zagreba nestranački kandidat za predsjednika Republike Hrvatske, te je to ujedno i prva kandidatura, i prva objavljena kandidatura u Hrvatskoj, prije bilo koga drugog, što je VIJEST, te Vam je stavljamo na raspolaganje, uključujući link na YouTube-kanal JurišićaZaPredsjednika, gdje je ista objavljena 3. siječnja 2019. godine. Također vas molimo da u bilo kojoj vašoj vijesti u buduće o predsjedničkim kandidaturama i vijestima o programu i obraćanjima predsjedničkih kandidata bude radi ravnopravnosti spomenut i predsjednički kandidat Goran Jurišić na predstojećim ovogodišnjim predsjedničkim izborima 2019. koji će biti raspisani po sili zakona zbog isteka petogodišnjeg mandata aktualne predsjednice.
Razlog kandidature Gorana Jurišića jest: Žrtva Vukovara, Hrvatske žrtve u Hudoj jami, i hrvatske mlade da bude imala sretnu budućnost.
Gorana Jurišića je kandidiralo 100 Hrvata. Ne znamo koliko je njih kandidiralo gospođu KGK, aktualnu predsjednicu, vjerojatno desetak ljudi iz Predsjedništva HDZ-a. Kao i ona, kad budu raspisani predsjednički izbori, počinje prikupljanje 10.000 potpisa za kandidaturu koja nakon toga postaje službena, ovjerena od DIP-a.
Goran Jurišić je prvi antikomunistički kandidat nakon više od četvrt stoljeća odnosno nakon Dobroslava Parage 1992. godine s ondašnjih predsjedničkih izbora, i kao takav je kandidat hrvatske desnice narodne sredine, a njegovo biračko tijelo je hrvatsko domoljubno biračko tijelo bez obzira na stranački predznak. Predizborni kandidat Goran Jurišić stoji za demokraciju i pravni poredak koji tek trebaju biti uvedeni u Hrvatskoj. Goran Jurišić neće biti predsjednik političke korektnosti, već korektan predsjednik, i Hrvatski predsjednik koji će predvoditi nacionalnu Hrvatsku u borbi protiv globalizma. Nezavisnost i suverenitet, duhovna, demografska i gospodarska obnova su četiri strateške predizborne točke iz programa predsjedničkoga kandidata Gorana Jurišića. Njegova predizborno gesla glase: "SVI ZA JEDNOGA - JEDAN ZA SVE", "HRVATSKA HRVATIMA" i "AJMO NAŠI". U slijedu link do objavljene predsjedničke kandidature.

Primite srdačni pozdrav!
Predizborni stožer predsjedničkoga kandidata Profesora Jurišić Gorana
Zagreb, 18. I 2019."