MILANOVIĆ I PLENKOVIĆ NE MOGU POMIRITI ŽRTVE I AGRESORA - PLJUVANJE PO HOS-U VELEIZDAJA HRVATSKE I BIH

2020-08-12

HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

http: www.hrvatsko-pravo.hr

08. kolovoz 2020.

Sasvim je izgledno da bi već ovaj naraštaj hrvatskog naroda koji se održao na ovim prostorima zadnjih 13 stoljeća, mogao ponovno ostati bez svoje vlastite države i domovine ukoliko će kormilo vlasti biti i dalje u rukama tipova poput Milanovića i Plenkovića, izdanaka onog najgoreg što postoji u suvremenoj hrvatskoj politici.

Karijeristi koji su se pred tridesetak godina skrili u zavjetrinu kao djeca istaknutih gušitelja hrvatskog nacionalnog i vjerskog bića u bivšoj Jugoslaviji i ponajviše zahvaljujući Tuđmanu preživjeli, ali ne u podzemlju, već u redovima hrvatske diplomacije, da bi u određenom trenutku bili lansirani u političku orbitu kao nezamjenjivi čimbenici premda ni jedan ni drugi nemaju nikakvo političko značenje niti speifičnu težinu osim što su kao skojevci imali najbolje moguće uvjete u doba Jugoslavije a pod HDZ-ovom uškopljenom vlašću, postali sluge Bruxellesa.

NA SLICI: GENERAL HOS-A I ARMIJE BIH BLAŽ KRALJEVIĆ - PRIJE GRUBORA I VARIVODA MILANOVIĆ I PLENKOVIĆ SE TREBAJU POKLONITI ŽRTVAMA POLITIČKIH UBOJSTAVA FRANJE TUĐMANA I NALOŽITI DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU PODIZANJE OPTUŽNICA PROTIV NEPOSREDNIH POČINITELJA TIH ZOČINA

Pripadnici partijske oligarhije koja je onemogućavala od 1945. godine pa do pada Berlinskog zida 1989. godine svaku moguću nacionalnu i demokratsku hrvatsku opciju, sada bi pljuvanjem po tisućama dragovoljaca HOS-a i zabranom gesla HOS-a Za dom spremni odrađivali za Bruxelles prljave zadatke na uvođenju Republike Srbije u EU kao što su im očevi i djedovi odrađivali prljave poslove za Beograd izdajući sve vrijeme hrvatske nacionalne i povijesne ciljeve i interese.

Podijeli pa vladaj, tim starim demagoškim geslom Milanović zlorabi reprezentativnu ulogu predsjednika države, glumi Tuđmana poslije Tuđmana i zagovara zabranu simbola dragovoljačkih postrojbi HOS-a, koji je jedan od najzaslužnijih što je Hrvatska uopće postala samostalna i opstala u ratu za samostalnost 1991-1995. godine, dok istodobno odlikuje vrlo upitne postrojbe HVO-a koje su sudjelovale u ratu protiv Muslimana u BIH.

Milanović se u svojoj zloći i zaslijepljenosti nije nikada raspitao o zločinima koji je taj isti HVO kojeg on odlikuje izvršio nad legalnim postrojbama HOS-a u BIH, počinio strašni zločin nad generalom Blažom Kraljevićem na današnji dan prije 28 godina, 09. kolovoza 1992. godine, dok o zarobljeničkim logorima, etničkom čišćenju i izazivanju rata sa Muslimanima postoje pravomoćne presude međunarodnog suda za ratne zločine.

Milanović lažnim domoljubljem u krivo vrijeme i na krivom mjestu produbljuje podjele među braniteljima i narodima, oživljava stare i opasne sukobe i zlu krv. Podilazi snagama koje su u ratu kolaborirale sa velikosrpskim agresorom, a osporava, niječe i zabranjuje snage koje su bezrezervno branile Hrvatsku i BIH i gradile savez Hrvata i Bošnjaka.

Kao vrlo neozbiljan i radi toga krajnje opasan politikant, zagovara tobožnju pomirbu sa hrvatskim Srbima a sije razdor prema hrvatskim braniteljima i bošnjačkom narodu u BIH.

Politika Hrvatskih obrambenih snaga, na čelu sa Paragom i Kraljevićem, bila je usmjerena na političko i vojno savezništvo Hrvata i Bošnjaka u Bosni i Hercegovini protiv velikosrpske politike osvajanja Bosne i Hercegovine. Hrvatske obrambene snage dostigle su u ljeto 1992. godine zavidnu jačinu.

Nakon oslobađanja Mostara, Hrvatske obrambene snage, u kojima se pored Hrvata borio i dobar dio braće Muslimana, izvršile su prodor do grada Stoca, a 6. kolovoza 1992., zauzele su dijelove općine Trebinje.

Blaž Kraljević je izdao javni proglas u kojem poziva Hrvate i Muslimane, da ne prihvate izdaju Bosne i Hercegovine.

Devetog kolovoza 1992. godine, poslije briljantnih uspjeha jedinica HOS-a pod komandom general - bojnika Blaža Kraljevića na trebinjskom ratištu i oslobađanja uže gradske jezgre i iskrene želje za oslobađanjem cjelokupne teritorije Republike Bosne i Hercegovine, sa ostalim patriotskim snagama stali su na put ratnim zločincima iz samozvane hrvatske zajednice "Herceg-bosna", koji su pod svaku cijenu željeli podijeljenu Bosnu i Hercegovinu.

NA SLICI: HOS 101 BOJNA DO DRINE-ARMIJA BIH, SARAJEVO 1995

Ne samo da Zoran Milanović odlikuje ubojice generala Blaža Kraljevića i dragovoljaca HOS-a nego se na taj dan razonodi i sjedi u loži sa Andrejem Plenkovićem na sinjskoj Alki, ali svaka sila za vremena, jer svaka laž i mito na kraju će biti razotkriveni i propasti zajedno sa njihovim akterima.

U agitiranje oko zabrane simbolike HOS-a uključio se i bivši major JNA Pavao Miljavac neistinitim tvrdnjama "da je HOS kao postrojba ukinut 1991. i nije sudjelovala u Oluji, ali da zna što je pokušavalo vodstvo s Paragom kao i da u protokolu sigurno neće biti HOS, ne bi li opravdao odluku da HOS neće biti u protokolu obilježavanja 25. godišnjice vojno redarstvene operacije Oluje.

Gruba je laž da je HOS bio rasformiran 1991. godine i da HOS nije sudjelovao u akciji Oluja 1995.g s obzirom da je Deveta bojna HOS-a kao samostalna bojna u sklopu 114. brigade HV-a, među prvim jedinicama Hrvatske vojske ušla u Knin ujutro 05. kolovoza 1995. a jedan od pripadnika postrojbi HOS-a Marijan Blažević i bivši pripadnik HOS-a iz Čakovca Florijan Novak zajedno su sa pok. generalom Koradeom razvili hrvatsku zastavu na kninskoj tvrđavi.

Nepravda koja se čini postrojbama i dragovoljcima HOS-a čudovišna je i nema nikakvog opravdanja jer dragovoljci HOS-a u Republici Hrvatskoj nisu počinili niti su osuđeni za ijedan ratni zločin već su uvijek ratovali na prvoj crti protiv agresora bilo JNA bilo paravojnih srpskih postrojbi.

Tisuće dragovoljaca HOS-a djelovali su u skladu sa Ustavom Republike Hrvatske prema kojem je obrana države dužnost svih za to sposobnih građana. Postrojbe HOS-a bile su legitimne snage hrvatske obrane, jer su se organizirale i prije nastanka Hrvatske vojske isključivo u cilju obrane suvereniteta i teritorijalnog jednistva Republike Hrvatske i Republike BIH.

Zoran Milanović, Pavle Miljavac, Radimir Čačić, Anto Nobilo i svi oni koji lažno i klevetnički optužuju HOS kao nastavljača ustaškog pokreta, razotkrivaju sebe same kao neprijatelje nezavisne i samostalne hrvatske države, jer geslo HOS-a "Za dom spremni" upotrijebljeno je u drugoj vremenskoj epohi, 46 godina nakon završetka II. svjetskog rata i nije bilo usmjereno na veličanje nacizma, ustaštva ni bilo kakvih i bilo čijih ratnih zločina, već isključivo ko geslo, pozdrav i uzvik legitimne hrvatske obrane protiv nadiruće velikosrpske i JNA agresije na Republiku Hrvatsku i BIH.

Huškanjem na dragovoljce HOS-a putem lažnih optužbi za nepostojeće zločine kao i za fašizam radi stava Za dom spremni, oni nastoje prikriti krivnju njihovih pokrovitelja i komunističkih krvnika za masovne zločine i pogubljenja nedužnih civilnih i vojnih žrtava i ratnih zarobljenika nakon Drugog svjetskog rata i kasnije likvidacije političkih protivnika.

Ante Prkačin, unazad nekoliko godina beskrupulozno obmanjuje javnost i prikazuje HOS kao nasljednika ustaškog pokreta, međutim, prešućuje da je baš on bio prvi koji je zabio nož u leđa Hrvatskoj stranci prava i HOS-u i sa rukovodstvom HDZ-a i Slobodanom Praljkom surađivao na njegovom razbijanju i raspuštanju 1992. godine.

Radi tih nedjela bio je 1992. godine, odmah po ulasku u Hrvatski sabor na listi HSP-a, izbačen iz HOS-a i Hrvatske stranke prava te mu je doživotno oduzet čin generala HOS-a.

Završavamo ovaj komentar sa pjesmom posvećenom Anti Paradžiku, načelniku Ratnog stožera HOS-a od jednog našeg teško ranjenog branitelja.

Anti Paradžiku, za dom spremnom zaštitniku pravaštva i Domovine!

Hrvat san i nikad neman lipe

Kriv je zoki, a Boga mi i stipe

Štraca jaca uskratila je prava naša

Pilule ne pomažu, nije bolja ni čaša

Udbaš sova čašu dobro pozna

sdp-hdz, koalicija je grozna

Komunjara Hrvatima je dosta

Nema predaje a Boga mi ni oprosta

Glupi jarnjak crne fondove puni

Od lažnih Hrvata niko se ne buni

Revolucija, to jedina je nada naša

To oduvik zna svaki brat pravaša

Za dom, oduvik smo spremni

Niko nije kriv, to su takvi geni

Paradžik Ante, stožernik je naš

Ustaće on, bando i donit kraj vaš

Sebastijan Miše

Objavio: https://www.hsp1861.hr/

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti