MARKOV TRG I KAPTOL ODVELI NAROD U NOVO ROPSTVO

2023-06-25

HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

http: www.hrvatsko-pravo.hr

19. lipanj 2023.

Umjesto da su ih poveli k Božjem prijestolju da mu se kao narod poklone i zahvalu odaju, Hrvate, izašle iz mučeničkog ropstva, duhovni i svjetovni vladari odveli su nakon 1990. godine u novo ropstvo zajednički se protiveći lustraciji i iskorjenjivanju jugoudbe i izdajništva u hrvatskom narodu i kleru.

NA SLICI: UBOJICA PRAVAŠA POKORIO I ZGB NADBISKUPA KARDINALA KUHARIĆA

Hrvati su zato vjeru u Boga izgubili! Kako stati na kraj ovom ludilu? Koga slušati? Tko je Bogu bliže, taj bolje čuje. Kako Hrvati mogu čuti Božji glas kada su od Boga toliko daleko?

Zemlja po kojoj hodamo natopljena je krvlju časnih Hrvata i nema te sile koja će opravdati prodaju i jednog pedlja ove zemlje.

Nebrojene nepravilnosti, pogodovanja, lopovluci i teški kriminali sustavno su činjeni upravo oko te zemlje po kojoj hodamo i sve se zataškava, prikriva i zastrašuje jer se gaženjem utjelovljuje samovlast.

Na svakih tisuću Hrvata i Hrvatica koji se zaklinju da su čovjek, stvarno je samo jedan ili nijedna. Nama svega nedostaje osim neradnika i lopova. Lopovi neradom stječu imetak. Novac lopove drži na okupu.

Oni drugi koji nas žele spasiti od lopova imaju jednu veliku manu koja prožima narod. Hrvat je umišljeno uvjeren da sve zna i kada je Bog dijelio pamet da je bio najdarežljiviji prema svakom Hrvatu. To je sidro naše nesloge! Kakav narod, takva i vlast.

Treba mijenjati sebe i dobiti vlast koja će biti mudra za sve.

PORUKA PALIH HRVATSKIH BRANITELJA

Svaki od nas junaka što smo za domovinu pali, uz pravdu i istinu smjelo smo stali i svojom krvlju natopismo ovu zemlju žednu Božje pravednosti, isto onako kako su to činili naši preci kroz puste vjekove.

Ustati protiv zla nije ludost već odvažnost koju hrabro srce u sebi nosi i tako svjetlo tamom pronosi. Ima li što vrednije od života? Svaki onaj koji ga je nesebično dao, jasno je znao da je život jedan i kad ga utkaš u zemlju koju zoveš i svojom majkom, i kolijevkom, i domom, živjet ćeš vječno. Nije li to san svih snova?

Kad odbaciš sebeljublje tada možeš iskreno voljeti i žrtvovati se ne tražeći ništa zauzvrat, jer dobio si sve, a to sve je more ljubavi u kojem si ti jedan mali otok.

Svaki pedalj zemlje Hrvata može ispričati priču o nekom ratniku i kako je zemaljski prah, prah zemlje i kostiju ratnika jedno. Nije li onda svaki kutak naše zemlje svet i svetinja svakome Hrvatu? Može li to biti na prodaju i ima li itko na ovome svijetu toliko Judinih zlatnika da to može kupiti?

Dušmani što su prelazili djedovski prag htjeli su to tlo po kojem danas hodate, a dušmani iz našeg naroda isto su jučer među sobom dijelili, ne bi li ga sutra prodali, jer su zlatnici stečeni bez kapi znoja vredniji od svih grobova.

NA SLICI: NOV ZGB NADBISKUP KUTLEŠA - HOĆE LI BITI NA TRAGU BLAŽENOG STEPINCA NAKON PROMAŠENOG PREDŠASNIKA BOZANIĆA?

Nisu grobovi tamo gdje su zabijeni križevi, već su pod svakim grumenom ove zemlje. Svi mi koji smo za ovaj drevni hrvatski dom pali, donijeli smo slobodu koja je poškropljena našom krvlju! Zar vi koji danas živite nemate dostojanstva da ustanete i gromoglasno date svima na znanje:

,,Što nam je Bog dao, a junaci ostavili u naslijeđe, nije na prodaju i to ćemo životima braniti. Boga se bojte samo ako to ne učinite!''

Strah u sebi nose oni koji nisu čisti pred Bogom, niti su ukorijenjeni u ovu zemlju i zato je bježeći ostavljaju na milost i nemilost nemoralnim lupežima.

Život vrijedi onoliko koliko si dostojan da živiš u istini i da ne prijeđeš granicu iza koje nema ni stida ni srama. Ne vjerujte onima koji vam nude obećanja koja ne žele, neće i ne mogu ispuniti.

S mirom vjerujte samo Bogu i služite jedinoj nam domovini, volite je i više nego što smo je mi voljeliOnoga koji se pita što je to meni Hrvatska dala, pitam što si ti dao Hrvatskoj? Osobno sam život dao ne tražeći ništa zauzvrat i čast mi je bila što sam imao priliku braniti je i u cvijetu mladosti položiti život na njen oltar!

Svojim životom svjedočiš tko si i svojim primjerom možeš biti uzor drugima. One koji loše vode ovu zemlju ne mogu zamijeniti oni manje loši, već oni dobri, pošteni, vrijedni i mudri znalci koji se nisu skrivali među onim lošima dok je to bilo u njihovom interesu.

Gradite danas ono što sutra nitko neće moći pokoriti u našem narodu, a to je duh ratnika.

Uredite Hrvatsku po mjeri čovjeka kao Božjeg stvorenja, Hrvatska je obećana zemlja za Hrvate!

Dubravko Kopilović

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti