DONALD TRUMP 2023. – DOBROSLAV PARAGA 1992.

2023-08-29

HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

http: www.hrvatsko-pravo.hr

14. kolovoz 2023.

DONALD TRUMP 2023. – DOBROSLAV PARAGA 1992.

Sve se usudi ovaj kukavički režim dokle god su narod i njegovi duhovni pastiri sluge pokorne koje šute i prešućuju čak i najgora zlodjela pseudopolitičke garniture Plenkovića i Milanovića, kompromitiranog agenta Dodika i udbohercegovačke mafiokracije.

NA SLICI: KADA NE MOŽE CENZURIRATI IME DOBROSLAVA PARAGE, HRVATSKA TELEVIZIJA PRIKAZUJE GA SNIMLJENOG S LEĐA - POKRADENI PREDSJEDNIČKI I PARLAMENTARNI IZBORI 02. KOLOVOZA 1992.-2023.

Davno je prohujalo vrijeme kada ih je trebalo skinuti i pomesti no uz ovakav narod i Crkvu nema tko, rijetki pojedinci sami ne mogu, unaprijed namješteni i režirani izbori su farsa i lažna utjeha za štetu koju ova garnitura čini ovome narodu i njegovim potomcima.

Zabrana ulaska dragovoljcima i članovima udruge Devete bojne HOS-a u Knin 05. kolovoza 2023. samo je jedan korak u sustavnom rashrvaćivanju i obezglavljivanju ovog naroda i njegove domovine.

Netko bi mogao zaključiti da je i to izrežirana farsa da se dva egomanijaka u fingiranom sukobu izmire preko zabrane HOS-a pa supotpišu imenovanje svojedobnog JNA kadra u Beogradu za šefa vojne obavještajne službe što su i učinili.

Malo kome je poznato niti koga brine da je Upravni sud u Zagrebu neposredno uoči ovog incidenta presudio i prihvatio suludi stav Ivana Malenice odnosno njegovog šerifa Plenkovića da se Udruga bojovnika HOS-a ima raspustiti jer u svojem statutu odbija izbrisati vojnički pozdrav i znak prepoznatljivosti dragovoljačkih postrojbi HOS-a ZA DOM SPREMNI, kojeg se pravi bojovnici HOS-a i hrvatski branitelji kao i pravdoljubivi dio ovog naroda nikada neće i ne može odreći bez obzira što izdajnici učine ili su pokušavali učiniti u njihovo ime.

Plenković ne želi naučiti, kakav god bio ignorant, da za svoju briselsku ili premijersku karijeru neće i ne može manipulirati sa pravaškom Hrvatskom i da će prije propasti nego li uspije bilo što od svojih bezumnih i promašenih ataka na dragovoljce ovog naroda i njegovu legitimnu obranu.

NA SLICI: DONALD TRUMP U RALJAMA AMERIČKIH TIRANA

Promatrajući i uspoređujući događaje u Sjedinjenim Državama i sudski progon kojem je izvrgnut nekadašnji američki predsjednik Donald Trump, ne može se ne uočiti identičan scenarij kada je Dobroslav Paraga kao predsjednički kandidat u nepunih šest mjeseci 1992. godine poput Trumpa bio suočen sa čak pet pokrenutih kaznenih istraga i optužnica sve odreda nezakonitih i montiranih /intervju za Slobodnu Dalmaciju o razmjeni teritorija i stanovništva 1992., zauzimanje Starčevićevog doma kao sjedišta Stranke prava i HOS-a 1991., poziv na mobilizaciju HOS-a u Imotskom 1992., rušenje ustavnog poretka i nasilno preuzimanje vlasti u državi 1991., nezakonito posjedovanje i držanje oružja 1991.-1992./ samo zato jer su Tuđman i udbomafijaški HDZ strepili od Paragine pobjede na predstojećim državnim izborima za Sabor i predsjednika Republike.

No nisu stali na istragama i podignutim optužnicama već su u skladu sa svojom zločinačkom, udbaškom i komunističkom tradicijom u realnom strahu pred Paraginom pobjedom čiji su skupovi bili desetorostruko brojniji od Tuđmanovih i HDZ-ovih, poubijali niz članova i dužnosnika stranke a na predsjednika Paragu pokušali izvršiti niz atentata u kojima je bilo poginulih i ranjenih a da za te zločine ovi zlotvori nisu nikada, kao i za Bleiburg, položili račune na ovome svijetu.

Do danas je sačuvan i postoji spisak novinara-dnovinara od kojih su neki i dalje aktivni koji su odobravali politička ubojstva nad dužnosnicima i članovima Paragine stranke prava.

I te ubojice za pisaćim stolom i danas djeluju u javnom prostoru no zna se za njih i dobro su zapisani.

Novinar i publicist Denis Kuljiš napisao je u srpnju 1998. godine da se hrvatska Udba nakon što je instalirala Tuđmana i Manolića jedino pribojavala snaga Dobroslava Parage ali kada su vidjeli da on nije spreman na osvetu i ubijanje, da je za njih "tigar od papira"-odnosno da nije ubojica i zločinac poput njih, odahnuli su i prionuli štititi svoju uzurpiranu vlast svim zločinačkim metodama i sredstvima iskušanim 1945. godine nad nedužnim ratnim i civilnim zarobljenicima.

Ukradeni izbori 1992. godine kulminacija je obračuna sa antiudbaškom i antiikomunističkom Hrvatskom i jedna u nizu epizoda kroz koju je prošao pravaški lider Dobroslav Paraga i njegovi sljedbenici dakle ukradena pobjeda na parlametarnim i predsjedničkim izborima o kojima su svjedočili mnogobrojni dokazi i svjedoci a nedavno na lokalnoj televizijii u emisiji Bujica ugledni povjesničar Josip Jurčević koji je sam u tu krađu i krivotvorenje rezultata bio izravno upućen jer je kao istaknuti povjesničar i pripadnik HDZ-a u to vrijeme radio u obavještajnoj službi IPD-a Ministarstva obrane RH pod dirigentskom palicom Tuđmanovog ministra obrane Gojka Šuška iz hercegovačke Lištice - ubojice Ante Paradžika, načelnika Ratnog stožera HOS-a i Blaža Kraljevića, generala HOS-a i Armije BIH.

Državni i politički paraziti Plenković i Milanović koji obojica ratu nisu ni prismrdili već su si osigurali odlazak u inozemstvo uz pomoć kosovko-udbaške mreže kojoj su pripadali od rođenja po partijskoj pripadnosti njihovih očeva i majki, sada se natječu u represiji nad Strankom prava i Udrugom bojovnika HOS-a zabranom njihovog rada putem represivnih kadrova u upravi i pravosuđu i zloupotrebom totalne cenzure pomoću koje nastoje sakriti zločine svojih zločinačkih organizacija.

NA SLICI: DOGOVORILI SE PREKO NOVOG NAPADA NA POSTROJBE HOSA I ZABRANE UDRUGE BOJOVNIKA HOSA-A

Lažirajući stvarnost u kojoj žive, sami sebi se udvaraju i dodvoravaju oko tobože uspješnog članstva u NATO I EU a da nisu svjesni i dovoljno pametni da shvate da više vrijedi službeni pozdrav i motivacijsko geslo HOS-a i hrvatskih branitelja ZA DOM SPREMNI ZA USPOSTAVU I MEĐUNARODNO PRIZNANJE REPUBLIKE HRVATSKE NEGO LI SVI NJIHOVI NAPORI U SVEZI ULASKA U NATO I EUROPSKU UNIJU ZA ŠTO PRETEŽITI DIO HRVATSKOG NAROD NIJE NIKADA GLASOVAO.

Da nije bilo HOS-a i ZA DOM SPREMNI nikada ne bi došlo do učlanjenja samostalne Hrvatske u te međunarodne asocijacije već eventualno kroz kakve hrvatsko srpske koalicije ili zajednice nezavisnih država po uzoru na države nastale raspadom Sovjetskog Saveza.

Ono što je danas nevjerojatno i paradoksalno jest činjenica da se zločinački scenarij koje su zapadne obavještajne službe dale na raspolaganje Tuđmanu protiv Parage i Stranke prava, sada vratio kao bumerang natrag u SAD, koja je prema njezinim utemeljiteljima, trebala biti sljednica kolijevke zapadne demokracije, atenske Grčke.

Lažiranje izbora, masovna krađa glasova, glasovanje i korištenje mrtvih duša, krivotvoreni sustav elektronskog glasovanja pod kontrolom režima, namješteni jednopartijski birački odbori i izborna komisija, sve je to Paraga iznio uoči i nakon izbora 1992. svim domaćim i stranim medijima, Vladi i Kongresu SAD, koji su se zgražali ali ništa konkretno nisu poduzeli čime su razotkrili svoju prikrivenu mračnu ulogu u svemu kada je u pitanju Hrvatska i Bosna i Hercegovina.

Sada im se to kao bumerang vraća uz prijeteći građanski rat unutar SAD-a ili još gore scenarije.

NA SLICI: ŠTO MISLE AMERIČKI DOMOLJUBI O STANARU BIJELE KUĆE- OBITELJSKA KUĆA U OKOLINI ČIKAGA SRPANJ 2023.

Pokojni Tuđmanov partijski sudac Milan Vuković, koji je iz sinjskog sjemeništa otišao u SKOJ, Udbu i partizane politički nepismen u maniri pravog skojevca i udbaša drznuo se napasti američke kongresnike jer su utvrdili 1993. godine da su izbori u Hrvatskoj godinu dana ranije bili nepošteni i neslobodni što je napokon službeno priznala i američka Vlada putem svojeg Državnog tajništva.

Međutim, ta ista američka vlada Geroga Busha starijeg bila je i dalje bijesna radi raspada Jugoslavije pa nije htjela ni čuti za poduzimanje bilo kakvih mjera kojima bi se dovelo u pitanje lažirane izbore od hrvatskih boljševika na čelu Hrvatske a Clinton se nije bavio uopće ovim prostorom do slijedećeg izbornog ciklusa predizborne 1995. godine.

Kada su najugledniji kongresnici od predsjednika Clintona zatražili da poduzme mjere u svezi lažiranih izbora 1992. on je odgovorio nešto u stilu da ga samo zanima što je sa izdancima kosovsko udbaške zajednice koji su tobože bili na udaru za verbalni delikt dok im o lažiranim izborima i političkim ubojstvima pod Tuđmanovim terorom nije uopće odgovorio.

Da je Donald Trump bio imalo dosljedan nakon ulaska u Bijelu kuću ne bi sada njega razapinjali za navodna silovanja i napad na ustavni poredak nego bi Bill Clinton bio prvi bivši američki predsjednik koji bi gulio dugogodišnju robiju za pedofiliju i silovanje svojih suradnica i mladih žena koje su mu redovno podvođene od pokojnog Epsteina i uz znanje po zlu čuvene Hillary Clinton, kojoj je nakon instalacije 2015. prvoj išla na poklonstvo bivša predsjednica Hrvatske Kolinda G. Kitarović.

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti